В платформата на е получен сигнал, адресиран до ДНСК, с който 

...
В платформата на е получен сигнал, адресиран до ДНСК, с който 
Коментари Харесай

Граждани сигнализират: Необезопасена шахта на асансьор в столична болница с надпис Опасност от падане

В платформата на е получен сигнал, адресиран до ДНСК, с който  приканват посетителите да са изключително деликатни при положение, че при потребност посетите столичното лечебно заведение:

Ето какво написа в него: " В болница " Софиямед " Блок 1, намираща се в бул. " Г. М. Димитров " №16, в централната постройка се ремонтира асансьор към този момент месеци, при което шахтата е необезопасена на съвсем всички етажи. Машината е извадена, шахтата е висока над 5 етажа (20 метра), не се знае какво има на дъното ѝ, а отворите при вратите са покрити само с найлон и надпис: " Опасност от рухване ", за тези които решат да прочетат.

За другите, за тези, които са се замислили върху диагнозата си и за децата има следните хипотези:

- човек залита и инстинктивно се опира на найлона, закрепен с тиксо към стената. Зад найлона зее шахта с дълбочина над 15 метра;

- дете си играе и взема решение да се опре на найлона;

- възрастен и болен човек му става неприятно и припада, падайки към найлона на шахтата;

При всички тези хипотези резултатът е един и същи - следващата покруса заради незаконна немарливост. Не е ли време да стартираме да мислим и да бъдем най-малко малко виновни.

След като алармирах на рецепция за казуса, на другия ден обстановката е непроменена. Всеки ден около тази шахта минават стотици хора - пациенти, лекари, гости и чиновници ".

Потребителят е направил фотоси, които удостоверяват думите му и несъмнено са стряскащи.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР